Weddingplanner - Styling - Ceremoniemeester - Coaching 


Agenda voor trouwseizoen 2023 is vol!

Advies voor styling nog wel mogelijk

Hieronder staan de pakketten beschreven die ik momenteel aanbied.

Zouden jullie graag wat anders willen dan ik momenteel aanbied? Stuur mij dan even via het contactformulier een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 


Pakket 1 - Organisatie en styling

Organisatie en styling, wat houd dit pakket nu precies in?


Voorbereiding:

Hier zit een kennismakingsgesprek bij inbegrepen evenals een draaiboek met stylingsplan. Samen met jullie ga ik op locatie bezoek om alles door te spreken.
Gedurende de voorbereidingen hebben we telefonisch en via de mail contact met elkaar. Ook plannen we minimaal 2 gesprekken met elkaar in om te kijken wat er allemaal is
geregeld en wat er nog geregeld moet worden. Zijn er meer gesprekken nodig dan plannen we deze uiteraard gewoon in. 

Met elkaar kijken we naar jullie wensen en behoeften. Aan de hand hiervan maak ik een opzet voor het draaiboek en stylingsplan. Ongeveer 1 tot 2 weken voor de bruiloft maak ik het draaiboek definitief en kan dit draaiboek eventueel ook doorgestuurd worden naar de leveranciers die meewerken aan jullie grote dag. 


De bruiloft:
Op de bruiloft ben ik aanwezig als ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat alles goed verloopt. Ik begeleid de gasten van A naar B en ben gelijk hun aanspreekpunt. Ik verzorg het contact tussen de leveranciers, indien gewenst. Ook de styling op jullie dag kan ik volledig uit handen nemen.

 

In het kort:

Voorbereiding

 • Kennismakingsgesprek
 • Organisatie
 • Draaiboek + stylingsplan
 • Locatiebezoek
 • Minimaal 2 vorderingsgesprekken
 • Adviezen zo nodig. 

De bruiloft: 

 • Coördineren van de gasten
 • Contact tussen de leveranciers (indien gewenst)
 • Styling op locatie
 • 10 uur aanwezig op locatie 
 • Assistentes zo nodig

Inclusief Backdrop naar keuze 

Extra uren zijn bij te boeken

Pakket 2 - Coaching en styling

Coaching en styling, wat houd dit in? 

Voorbereiding:

Bij dit pakket zit een kennismakingsgesprek evenals stylingsplan.  We zullen via de mail en telefonisch contact hebben met elkaar om jullie dag goed voor te kunnen bereiden. Naast het kennismakingsgesprek zullen we tussendoor ook nog een keer met elkaar af spreken om alles goed door te nemen. Hebben we meer tijd nodig om dingen door te spreken? Dan plannen we nog een nieuwe datum in, geen probleem. 

Het verschil met pakket 1 is de coaching waar jullie voor kunnen kiezen. Dit betekend dat jullie zelf 1 of meerdere ceremoniemeesters hebben die ik in de voorbereiding naar jullie grote dag toe coach zodat alles op de juiste manier wordt georganiseerd. Samen met jullie als bruidspaar en met de ceremoniemeesters zetten we een draaiboek in elkaar.

Met elkaar gaan we ook op locatiebezoek om alles door te spreken. Hierin nemen jullie met de ceremoniemeesters de leiding. Zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Dan meng ik me even in het gesprek om een vraag te stellen of te beantwoorden. 

De bruiloft: 

Op de dag zelf ben ik aanwezig voor de styling, ik zorg ervoor dat alle stylingsmomenten tip top in orde zijn. Het draaiboek houd ik gedurende de dag goed in de gaten en geef tips waar nodig aan de ceremoniemeesters. Dit om ervoor te zorgen dat jullie dag op rolletjes loopt. Dit zorgt ervoor dat er in onvoorziene situaties snel geschakeld kan worden. En.. jullie hoeven zelf nergens op te letten. 

Een pluspunt aan dit pakket is dat het aanspreekpunt voor jullie gasten de ceremoniemeesters zijn, die meestal al een bekend gezicht zijn voor de andere gasten. Op de achtergrond ben ik aanwezig om de ceremoniemeesters te helpen waar nodig. Doordat ik niet op de voorgrond aanwezig hoef te zijn, kan ik ondertussen alle tijd besteden aan de styling. Een win-win situatie.    

 

In het kort:

Voorbereiding:

 • Coachen van ceremoniemeesters
 • Bruidspaar coachen
 • Stylingsplan 
 • Adviezen zn. 

De bruiloft:

 • Styling
 • Aanwezig als back-up voor de ceremoniemeester(s) 
 • 8 uur aanwezig op locatie

Extra uren zijn bij te boeken 

Assistente zo nodig, kosten komen nog bij de prijs bij

Pakket 3 - Styling

Styling, wat komt er allemaal bij dit pakket kijken? 

Voorbereiding:

Bij dit pakket vind uiteraard ook een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek plannen we ongeveer een half jaar voor de bruiloft in. We bespreken hierin jullie wensen en aan de hand van de planning die jullie mogelijk al hebben, wordt een stylingsplan gemaakt. 

Via whatsapp zullen we geregeld contact hebben over welke materialen jullie graag terug zouden willen zien op de bruiloft, met welke kleuren we gaan werken en ga zo maar door. Pinterest plaatjes komen ook vaak voorbij via de app ;). Super leuk!  Dit zorgt ervoor dat ik een goed beeld heb van wat jullie willen. 

Ook een locatiebezoek kan hier natuurlijk niet ontbreken. Het is namelijk super belangrijk om te kijken hoe groot een ruimte is bijvoorbeeld en welke materialen er al aanwezig zijn. Wat zijn de mogelijkheden? Regelt de locatie het tafellinnen? Of moeten wij dat regelen? En wat zijn de dont's op een locatie?  Dit zijn allemaal vragen die tijdens een locatiebezoek beantwoord gaan woorden. 

De bruiloft:

Op jullie grote dag zorg ik ervoor dat jullie droomplaatje werkelijkheid wordt. Met alle dozen, tassen en kratten sjouw ik van de ene  zaal naar de ander om te zorgen dat alles bij elkaar past en jullie plaatje echt compleet is. Als jullie aankomen staat alles klaar, branden de kaarsjes gezellig en hoeven jullie zelf alleen nog maar te genieten. 

 

In het kort:

 • Stylingsplan
 • Styling op locatie
 • 5 uur aanwezig op locatie (ex. opruimen) 

Extra uren zijn bij te boeken

Assistente zo nodig, kosten komen nog bij de prijs bij

Pakket 4 - Coaching

Coaching is een nieuw pakket wat ik aanbied.

Lees hieronder wat dit precies inhoud. 

Voorbereiding:

Dit pakket heeft even wat extra uitleg nodig. Want wat wordt er nu precies bedoeld met coaching?

Allereerst is het belangrijk dat jullie een ceremoniemeester (of meerdere) uitkiezen. Een bruiloft plannen kost veel tijd en energie en soms weet een ceremoniemeester niet waar te beginnen. En dan kom ik om de hoek kijken. Omdat ik al vele bruiloften heb georganiseerd weet ik alle ins en outs van een bruiloft. Hoe kun je het beste een draaiboek maken? Waar moet je als ceremoniemeester nu echt op letten? Ik kan nog veel meer vragen opsommen maar bewaar dit liever voor ons kennismakingsgesprek. 

Jullie kunnen ervoor kiezen om jullie ceremoniemeesters een beetje te ontlasten en ze dit pakket aan te bieden. Samen met mij wordt er een draaiboek opgezet. Ik leer ze de tips en trics van het vak zodat de kleine dingen die wel heel belangrijk zijn niet vergeten worden.  

Ben je nu zelf gevraagd als ceremoniemeester maar zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar je moet beginnen? Dan kun je er ook zelf voor kiezen om mij te boeken voor coaching. Ik loods je door de voorbereidingen heen en geef je handige tips mee die je toe kan passen in bijvoorbeeld het draaiboek maar natuurlijk ook op de bruiloft zelf. 

De bruiloft: 

Het verschil met de andere pakketten is dat ik bij dit pakket niet aanwezig ben op de bruiloft. De ceremoniemeesters zorgen dat de dag loopt volgens het draaiboek en brengen de gasten van A naar B. Als er echt problemen zijn kunnen de ceremoniemeesters altijd nog even contact met mij opnemen zodat ik ze kan helpen waar nodig, uiteraard wel op afstand. 

 

In het kort:

 • Adviezen draaiboek
 • 2 sessies met ceremoniemeesters om alles door te spreken
 • Tips en trics voor jullie grote dag
 • Adviezen zo nodig

Extra sessies zijn bij te boeken 

* Alle prijzen zijn richtprijzen , exclusief reiskosten. De prijzen kunnen dus afwijken. 

Wil je meer informatie over de prijzen?

Vraag dan via het contactformulier meer informatie bij mij aan.