Het lijkt mij super leuk als jullie hier een berichtje voor mij achterlaten over hoe jullie dag er uit zag, hoe de samenwerking tussen ons was en hoe jullie het hele traject van bruiloft plannen en trouwen hebben ervaren!

Ik lees de reviews  geregeld met een big smile  en een warm hart terug!

Reactie plaatsen

Reacties

Marnix en Linda Kooiman
6 maanden geleden

Lieve AnneJose,

We willen jou enorm bedanken voor je hulp om onze bruiloft te regelen.
We kijken terug op een fantastische mooie dag!! De samenwerking was fijn, je was flexibel en handelde als het moest.
Niks was te gek voor jou en de styling was heel mooi. Alles was zoals we bedacht hadden.

Bedankt voor alles!! Je bent een topper in je vak.

Liefs Marnix en Linda

Dolf & Hanneke
6 maanden geleden

Vanaf het begin af aan, vonden we het onwijs fijn hoe je mee dacht. We konden met al onze vragen bij jou terecht en jij had eventuele oplossingen en ideeën. Super fijn!!🥰
Je was duidelijk en hebt alles goed en duidelijk op papier gezet! Zo bleef het overzichtelijk. 😊

Op de dag zelf wist je goed wat er moest gebeuren en verliep het heerlijk. Wij hebben alles met een gerust hart uit handen kunnen geven!! Naar de gasten toe was je duidelijk en ze wisten wat ze moesten doen.
Ook de styling, was onwijs tof! Het was uiteindelijk echt ons ding. Ondanks dat we vooraf niet altijd een beeld erbij hadden. 😉

Kortom, het was fantastisch om jou als weddingplanner te hebben! 🥰Wij hebben genoten van onze dag!!!

Ook vanuit de fotograaf en videograaf de complimenten. Ze hebben niet vaak zo'n weddingplanner als jij ontmoet. Je deed wat een weddingplanner moet doen! Je was niet alleen maar druk met de styling, waardoor je de gasten uit het oog verloor. Je hield alles goed in de gaten!

Anne-Marije Atres
een jaar geleden

In een periode van verbouwen en afstuderen ben je héel erg blij met een weddingplanner. Anne-Jose heeft de styling geregeld en dat alles perfect verliep. Ze denkt aan alle kleine details. Mede dankzij haar hebben we ontzettend ontspannen genoten van onze mooie dag dag!

Lysanne Slingerland
een jaar geleden

Anne-Jose was aanwezig op onze bruiloft als styliste. Van te voren een heel duidelijk gesprek gehad waarin we onze voorkeuren konden doorgeven. In de maanden van de voorbereidingen ook veel contact gehad en Anne appte veel ideeën door met leuke plaatjes zodat we altijd konden kiezen wat we leuk vonden qua bijvoorbeeld tafelstyling. Op de dag was alles echt perfect geregeld, het ging die dag zelfs nog regenen waardoor Anne alles heel snel moest verplaatsen naar een tent voordat wij kwamen. Ceremonie, Diner, ontvangst, alles klopte en was zoals wij het in gedachten hadden. Alles zag er fantastisch uit. In de avond super mooi pad gemaakt met lichtjes zodat er een prachtig pad was door de tuin voor de route van de avondgasten.
Communicatie vooraf maar ook de styling op de dag zelf was echt fantastisch, Anne is zeker aanrader! flexibel, luistert echt naar je wensen en perfect in dingen regelen !!

Bert en Lisanne
een jaar geleden

Anne-José was tijdens onze dag aanwezig als vriendin, ceremoniemeester én heeft alles mooi gestyled.
Het was tot in de puntjes geregeld, zag er super mooi uit en we kregen na de bruiloft veel complimenten van de gasten over haar.
We zijn heel blij met hoe ze het geregeld heeft! 💗

Bart en Marleen Visser
2 jaar geleden

Wat hebben wij er fantastische dag gehad door Anne-José. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld. En het was ook mogelijk ivm C. op het laatste moment dingen om te gooien. Wij hebben zoveel complimenten gehad van daggasten over Anne-José.
Bedankt lieve Anne-José ♥️

Jeanne en Fulco
2 jaar geleden

Anne heeft onze bruiloft gestyled en was ook de ceremoniemeester, ik had me geen betere kunnen wensen! De styling was precies zoals ik het in m’n hoofd had en ook bij de voorbereidingen konden we alles vragen/bespreken met Anne, dit was erg prettig! Anne gaat op een hele relaxte manier met de gasten om en staat voor iedereen klaar al is het even een praatje, of de kinderen vermaken, of een kapotte panty. Dit hoorde ik ook terug van onze gasten, Anne is een heel open persoon en geen vraag is te gek voor haar!
Echt een aanrader dus!

Leona Lankhaar - Heijboer
2 jaar geleden

Anne heeft onze bruiloft gestyled en gecoördineerd. En wat is ze daar goed in, wauw! Alles was precies zoals wij het wilde en de dag verliep vlekkenloos. Een echte aanrader dus!